Pe CautCupoane, găsești o listă completă de coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active.
Expirate

Cod de reducere 10% la rulouri și jaluzele pe eMag

eMag
Voturi0
Vezi oferta!
ArtFactory
Voturi0
Vezi oferta!
ArtFactory

Decorează-ți ferestrele în stil contemporan folosind jaluzele Art Shade cu diferite marimi si modele! Poți alege din o multitudine de modele pentru a complementa orice stil sau decor al casei tale.

Realizate din fibre de materiale speciale, jaluzelele Art Shade transmit o lumină caldă, difuză, oferind intimitate în propriul cămin și un somn mai bun pe timpul nopții.

MATERIALE PREMIUM

Amestecul de fibre de material special conceput blochează mare parte din lumina și soare.

Jaluzelele Art Shade se livrează cu sistemul de montaj inclus, simplu de asamblat, care îți permite să reglezi rapid și convenabil intensitatea de lumină care pătrunde în interior.

Sistemul de montaj cu rolă este intuitiv și se montează rapid și usor în funcție de tipul de fereastră, în 3 moduri diferite: prin înșurubare, agățare sau lipire. Sistemul se potrivește, astfel, tuturor tipurilor de ferestre.

Imaginea sau modelul este realizat folosind cea mai recentă tehnologie de tipărire și garantăm cea mai buna calitate și durabilitate a produselor noastre.

Jaluzelele Art Shade sunt potrivite pentru toate tipurile de geam.

Jaluzelele Art Shade se pot folosi în:

– Sufragerie / Living

– Dormitor

– Bucatarie

– Baie

– Camera copiilor

Info:

Adaugă produsul în coș, completează codul de reducere și beneficiezi de 10% extra-reducere din prețul afișat. Promoția se aplică exclusiv pe o selecție de articole vândute de Art Factory.

Coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active
Logo