Pe CautCupoane, găsești o listă completă de coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active.
Expirate

Cod de reducere 10% la perne decorative pentru copii pe eMag

eMag
Voturi0
Voturi0
Update - 2021.07.03Noutăți:

  • Economisești 18 lei pe transport dacă îți faci eMag Genius (îti poți face aici). Este gratuit 30de zile!

Perne decorative ArtKids, fabricate manual în România.

Actualizați-vă interiorul casei cu noile perne decorative de la Art Kids. Alegeți dintre cele mai în trend patternuri, explozii de culoare și designuri cu personalitate. Pernele noastre nu sunt doar decorative, ci datorită materialului foarte moale și plăcut la atingere, ele pot fi folosite și pentru puiul de somn de pe canapea.

Avem imprimeuri florale, botanice, geometrice, dungi, animăluțe, personaje îndrăgite de copii, cam tot ce vă imaginați că ar putea crea un accent interesant în spațiul de locuit, de lucrat, de visat.

Ele sunt imaginate, create și manufacturate ca produse premium, imaginea este de mare rezolutie și claritate, procesul de producție beneficiază de cea mai inovativa tehnologie de pe piață, ce oferă culori intense ce vor rezista în timp.

Perna din interior este gândită, creată și produsă tot de noi, pentru a obține cea mai pufoasă și comodă Perna decorativa Art Kids.

Pernele au imprimeu pe ambele fețe.

Sunt create, croite și cusute manual în România.

Info:

Adaugă produsul în coș, completează codul de reducere și beneficiezi de 10% extra-reducere din prețul afișat. Promoția se aplică exclusiv pe o selecție de articole, vândute de Art Kids International pe eMag.

Coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active
Logo