Pe CautCupoane, găsești o listă completă de coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active.
Expirate

Cod de reducere 10% la pereți despărțitori și paravane pe eMag

eMag
Voturi0
Vezi oferta!
Heartwork
Voturi0
Vezi oferta!
Heartwork

Ce este un Paravan?

Un Paravan realizat din panouri de lemn cu pânză canvas deosebit de rezistentă poate oferi oricărei încăperi o atmosferă caldă, plăcută. Te vei putea bucura de intimitate în propriul cămin alegând un paravan cu o imagine deosebită.

Pânză
Folosim pânză care conține bumbac de calitate superioară în amestec cu poliester. Acest amestec de bumbac și poliester face ca paravanul să reziste în timp.

Tipărirea pânzei
Echipamentele cu care tipărim pânza redau culorii vii și sunt special calibrate pentru acest tip de material. Astfel rezultatul este perfect.

Panourile
Lemnul folosit pentru fabricarea panourilor este unul special, ușor, finisat foarte fin. Panourile sunt solide, rezistente și durabile. Acestea sunt prevăzute la interior cu câte 2 bare de lemn de care se pot agăța umerașe.

Suport podea
Paravanul este prevăzut cu suporturi speciale pentru podea, aderente, pentru a putea fi așezat pe orice suprafață.

Balamale
Panourile sunt prevăzute cu balamale din metal cu deschidere dublă, pentru a oferi paravanului flexibilitate sporită și posibilitatea de a fi așezat sub orice formă.

Ambalare
Panourile se ambalează folosind materiale speciale care previn umezirea și deteriorarea acestora, asigurând astfel transportul în deplină siguranță.

Info:

Adaugă produsul în coș, completează codul de reducere și beneficiezi de 10% extra-reducere din prețul afișat. Promoția se aplică exclusiv pe o selecție de articole vândute de Artwork Manufacturing International pe eMag.

Coduri de reducere, cupoane, vouchere și promoții active
Logo